Mercedes-Benz 1:18

Mercedes modelleimről bemutatók ide kerülnek fel

Friss topikok

  • norev.hu: Sziasztok! Jó a leírás! :-) Holnap érkezik meg a Norev modellje, ami már nem MCW-s, hanem a rendes... (2010.12.16. 21:08) Mercedes S500L W140 - Norev
  • norev.hu: Hello, meg is érkezett a csoda! Kapható a boltunkban! Üdv, norev.hu (2010.12.16. 16:07) Mercedes-Benz W140 - Norev

Linkblog

Bemutató: Mercedes-Benz W126 560SEL - Norev

2010.02.07. 13:44 gabec26

Tegnap megérkezett a már 2 hete várt modellem. Egy W126-os Merci személyében. Fél éve röppentek fel a hírek róla,hogy megcsinálják 1:18-as méretben. Képeket sajnálatos módon alig közöltek róla. Ahogy most a W140-ről se látni semmilyen képet,pedig az is lesz 1:18-ban (nagy örömönre). Eme autót amit beszeretnék mutatni nagyjából egy hónapja adta ki a gyártó.

Kezdjünk is bele akkor.
Nem is tudom melyik részével kezdjem...azt hiszem a külsővel,az a legtisztább. Arányaiban jól sikerült a fém öntése,Én úgy látom. A fényezés szép,a külső műanyagok is szépen ki vannak dolgozva. Ami picit furább azok a lámpák,elől a két pötty a lámpa testek szélein.


Itt látszik sajnos a fekete festék lepattogzási,mert a dudva kínai fürge kezű munkás nagyon meghúzta a motorháztető lefogató csavarjait. Ezért szorul a tető. A krómozás szintén szépen megvan csinálva,az autó magassága is majdhogynem tökéletes,hátul picit magas,de az eltérés nagyjából 1,5 mm.

A modellnek nyílik mindene,egyedül a tanknyílás nem :D
Hátul szintén a lámpa probléma van,de messziről ez sem vehető észre.

Itt látszik is a lényeg,a gyártó a legnagyobb motorral hosszított változatban készítette el a modellt. A motor szépen kivan dolgozva,ami látszik belőle.

A belsőtér az kimondottan szépre sikerült,kivétel ez alól az órák a műszerfalon. Azok kicsit bénák lettek. Az ülések kicsit gumis tapintásúak. A fabetét szépen megvan csinálva. Ámbár a jobb oldalon teljes szélességében kéne lennie,nem csak egy kis csíkban.

Egyébként a belsőtér teljesen plüssözött és teljesen korrekt kidolgozásban.

A csomagtortó elég mély,simán elnyel 4db sörös rekeszt :D

Összességében egy elfogadható minőségű modellt hozott össze a Norev. Viszonylag kis pénzért,persze nekem sikerült áron alul venni szerencsére,de a normál ára se verdesi a 20 ezret. Azt gondolom,hogy már ideje volt kiadni ezt az autót ebben a méretben,hálisten egy olyan gyártó alkotta meg aki egyre jobban fejlődik,ez látszik a modellen is. Egy Mercedes gyűjteményből nem hiányozhat ez a modell. Most már egyedül a W140-t kéne kiadni és megvan az összes Sonder klasse 1:18-as méretben. Végül -mint mindig- pár kép komment nélkül.




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mercedesdiecast.blog.hu/api/trackback/id/tr261736345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása