Mercedes-Benz 1:18

Mercedes modelleimről bemutatók ide kerülnek fel

Friss topikok

  • norev.hu: Sziasztok! Jó a leírás! :-) Holnap érkezik meg a Norev modellje, ami már nem MCW-s, hanem a rendes... (2010.12.16. 21:08) Mercedes S500L W140 - Norev
  • norev.hu: Hello, meg is érkezett a csoda! Kapható a boltunkban! Üdv, norev.hu (2010.12.16. 16:07) Mercedes-Benz W140 - Norev

Linkblog

Mercedes-Benz C111 - Guiloy

2010.02.14. 13:48 gabec26

Az ok amiért ezt választottam,szimplán csak a ritkaságán alapul. A modell 95-96 környékén jelent meg,ezért nincs is a legszebben kidolgozva. Különlegessége,hogy az egyetlen wankel motoros Mercedes-ről mintázták. Az igazi sose került gyártásba,de volt 3 változata. 

A modell fényezése szép s bár kiadták ezüstben is ez az eredeti színe.


Én egy kicsit feljavítottam mióta nálam van,mind külsőleg,mind belsőleg. Egyedül amit még nem tudtam megcsinálni azok a kerekek. Azt kicsit elméretezték gyárilag.


A belsőrész ugyan nem áll sok darabból és mindenhol matricát használtak. Nade cirka 20 éves modell.

Feljavítás előtt

...és után

Annak ellenére,hogy nem über kidolgozott modell,méltó helye van a gyűjteményemben,a ritkasága miatt. Már csak egy C112 kell szereznem mellé,ami keményebb dió mint ez.
Ha letakarnánk a jelvényt,akkor lehetne akár Pantera is,mert Mercedes stílus jegyeket alig-alig hordoz magán.
Örülök annak,hogy Hornando "kidobta" a gyűjteményéből ezt a darabot. Ezért külön köszönettel tartozom neki.

Sajnos sokmindent nem tudok írni a modellről,mert nem mostani gyártmány. Legalább létezik 1:18-ban. Talán majd valaki ismét megcsinálja jobb minőségben.... Inkább beszéljenek a képek helyettem.

A bejegyzés trackback címe:

https://mercedesdiecast.blog.hu/api/trackback/id/tr171757159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása